Ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις για τις Kardashians έρχεται από έναν…
πρώην στενό φίλο της οικογένειας. Μιλάει για τη “Δυναστεία” της διάσημης οικογένειας αλλά και την αρχή της διασημότητας της.

“H Kris Jenner ήταν αυτή που κανόνισε να δημοσιευτεί η ταινία της Kim με το τότε αγόρι της ώστε να γίνει ντόρος και η Kim να έρθει στην επιφάνεια. Επίσης, την είχαν συμβουλέψει να “στήσει” αυτήν την ταινία καθώς κάτι τέτοιο θα την έκανε διάσημη και θα της έφερνε πολλά λεφτά”. Ακόμα, οι τρεις γάμοι της Kim ήταν ξεκάθαρα “κινήσεις καριέρας” όπως λέγεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο. Ο γάμος της Kim και του Kanye ήταν το ίδιο και φυσικά ήταν και αυτό που έδινε τηλεθέαση στο show τους.

Φυσικά αποκαλύψεις υπάρχουν και την Caitlyn Jenner. “Η Κris είναι Χριστιανή και επειδή ο Bruce είχε από χρόνια τις σκέψεις να γίνει γυναίκα, εκείνη πίστευε πως κάτι τέτοιο θα έβλαπτε το brandname όλης της οικογένειας και αυτό θα τους σταματούσε τη δόξα και τα λεφτά. Έτσι, τον είχε πάει για μια “Χριστιανική θεραπεία” σε Ευαγγελιστές ώστε να θεραπεύσουν αυτήν την ανάγκη του να γίνει γυναίκα!”

Τελικά όμως ο Bruce , με τα πολλά, έγινε Caitlyn και έκανε δικό του reality show φέρνοντας έτσι κι άλλα χρήματα στην οικογένεια…

Όσο για τις μικρές κόρες της Kris, την Kendall και την Kylie, λέγεται πως η Kris έβαλε λυτούς και δεμένους προκειμένου να τις προωθήσει ώστε να γίνει η μια μοντέλο και η άλλη να κάνει δικά της καλλυντικά και ρούχα ώστε να έχουν τα δικά τους έσοδα!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese