Ανάφλεξη του περιεχομένου μαγειρικού σκεύους το οποίο ξεχάστηκε πάνω σε αναμμένη συσκευή σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε…
διαμέρισμα στη Λεμεσό προκαλώντας φωτιά. Την ώρα της πυρκαγιάς η ένοικος βρισκόταν εντός του διαμερίσματος.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 18.53 χθες λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη και η ώρα 19.17 τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο διαμέρισμα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο εξαώροφης πολυκατοικίας.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η κουζίνα του διαμερίσματος με τον εξοπλισμό της (ηλεκτρικές συσκευές, μαγειρικά σκεύη) ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε η βαφή ολόκληρου του διαμερίσματος. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς η ένοικος βρισκόταν εντός του διαμερίσματος. Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος της πολυκατοικίας. Χρησιμοποιήθηκαν 4 αναπνευστικές συσκευές και τυλικτήρας νερού.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 χθες μέχρι και τις 06.00 σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε σε 44 κλήσεις για βοήθεια, 35 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese