Απίθανες στιγμές έζησαν οι θαυμαστές του θρυλικού μουσικού, γνωστού και ως “The Boss”, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες μια πολύ προσωπικής του στιγμής…

Στα 66 του χρόνια, ο Μπρους Σπρίνγκστιν συνεχίζει ακάθεκτος τις συναυλίες με τους απανταχού θαυμαστές τους να τον ακολουθούν παντού και πάντα.

Στην πιο πρόσφατη συναυλία που έδωσε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, το “Αφεντικό”, όπως τον φωνάζουν (The Boss), είχε στο κοινό τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του, που δεν είναι άλλη, από τη μητέρα του.

Η 90χρονη Αντέλ Σπρίνγκστιν δεν χάνει ευκαιρία να καμαρώσει τον γιο της από κοντά και εκείνος την τιμά κάθε φορά με τον καλύτερο τρόπο.

Στη διάρκεια του τραγουδιού “Ramrod” λοιπόν, και ενώ η Αντέλ χόρευε τρελά στις κερκίδες και απολάμβανε τη στιγμή, ο Μπρους, συνεχίζοντας να παίζει την κιθάρα του ανέβηκε στις κερκίδες, τη συνάντησε και ρόκαραν μαζί.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή, γύρισαν στο πλήθος και κούνησαν ρυθμικά τα οπίσθιά τους. Το κοινό ξεσηκώθηκε και εκείνοι έδειχναν να το απολαμβάνουν τρελά.

Εννοείται ότι έχουμε και το βίντεο…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese