Η 21χρονη Φατεμά Ακχτέρ Σοναλί στο Μπαγκλαντές έκοψε…
τον λαιμό και ξερίζωσε την καρδιά του εραστή της όταν ανακάλυψε πως είχε
τραβήξει κρυφά τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Η κοπέλα το έκανε ως εκδίκηση επειδή ο φίλος της δεν ήθελε να την παντρευτεί, ενώ, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της υπόθεσης, το θύμα βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους περιπτύξεις κρυφά. Η κοπέλα ανακάλυψε στο λάπτοπ του εραστή της και βίντεο από τις συνευρέσεις του με άλλες γυναίκες.

«Είναι σπάνιο για μια γυναίκα να καταδικάζεται σε θάνατο αλλά η περίπτωσή της είναι ξεχωριστή. Παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι σκότωσε τον εραστή της επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί κ επειδή κατέγραφε κρυφά τις ερωτικές τους περιπτύξεις» σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας.

Στην ομολογία της η 21χρονη είπε ότι έδωσε στον 28χρονο εραστή της αναψυκτικό όπου είχε βάλει 20 υπνωτικά χάπια. Όταν έπεσε αναίσθητος, του έδεσε τα χέρια και τα πόδια πριν του κόψει τον λαιμό. Μετά έκοψε το στήθος του και του ξερίζωσε την καρδιά.

«Είπε στο δικαστήριο ότι ήταν περίεργη να δει πόσο μεγάλη ήταν η καρδιά του. Είπε ότι ένας άντρας πρέπει να έχει «μεγάλη» καρδιά για να κάνει τέτοια τρομερά εγκλήματα» σημείωσε ο εισαγγελέας.

Το φριχτό έγκλημα έγινε τον Μάρτιο του 2014 και μπορεί να ασκηθεί σε Ανώτερο Δικαστήριο. Αν δεν αλλάξει η θανατική ποινή, η Σοναλί θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα κρεμαστεί στο Μπαγκλαντές.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese