Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας… στο πλαίσιο βελτίωσης της καθημερινότητας των συναδέλφων αλλά και των εξυπηρετούμενων πολιτών συναντήθηκαν τη Δευτέρα, 28-03-2016 με τον Πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας κ. Σακελλαρίου Μιχαήλ.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Λαρίσης Κωνσταντίνος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Νάκος Χρήστος έθεσαν υπόψη θέματα με γνώμονα τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Συζητήθηκαν προτάσεις, που είχαν τεθεί κατά τη διεξαγωγή της μελέτης αστικής κινητικότητας του Δήμου Λαρισαίων αλλά και νέες, όπως, αυτές προκύπτουν από την καθημερινότητά μας στο Νοσοκομείο. Στη συνάντηση τονίστηκε και ο ρόλος της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, με την οποία το Σωματείο θα συναντηθεί εντός των ημερών.

«Το Σωματείο μας με τις προτάσεις του, τον προγραμματισμό και τις οργανωμένες παρεμβάσεις του βολιδοσκοπεί, ότι άμεσα θα λάβουν χώρα βελτιωτικές παρεμβάσεις από το Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας και τον Δήμο με απώτερο σκοπό την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας και των χρηστών υπηρεσιών υγείας στο Π.Γ.Ν.Λ.».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese