Για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά και το… μέλλον του στην ομάδα του Άρη, μίλησε ο Μάουρο Πόι.

Ο 35χρονος Αργεντινός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Arena Press”, αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής: «Πήραμε την νίκη, η αλήθεια είναι όμως ότι δεν παίξαμε τόσο καλά.Το γήπεδο ήταν πολύ κακό, παρόλο που απ έξω φαινόταν καλό. Ηταν δύσκολη ημέρα, αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό».

Για την φάση του γκολ και αν κατάλαβε πως έφτασε η μπάλα σε αυτόν: «Ο Κόκε έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ. Μου το είπε μετά το ματς και εγώ απλά έβαλα το πόδι μου. Αυτό πρόλαβα να κάνω και ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με την άνοδο του Άρη και ενδεχόμενα εμπόδια που μπορεί να βρει μπροστά της ομάδας: «Δεν είναι στο δικό μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να παίξουμε και να κερδίσουμε στα παιχνίδια που απομένουν. Θα το δούμε το καλοκαίρι. Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και ο Άρης να αγωνιστεί κανονικά στην Φούτμπολ Λιγκ».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Δεν μπορούμε να πούμε τώρα κάτι για αυτό. Εξαρτάται τι θα γίνει με την ομάδα. Δεν το σκέφτομαι. Φυσικά και θέλω να παραμείνω στον Άρη, αλλά τώρα σκέφτομαι μόνο τα επόμενα παιχνίδια. Να κερδίσουμε σε όλα και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese