Την ώρα που πάλευε με τα κύματα στην παραλία του Λαγκούβαρδου Μεσσηνίας ένας… σέρφερ, κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν ευκαιρία να διαρρήξουν το σταθμευμένο αυτοκίνητό του και να αρπάξουν από μέσα μια τσάντα η οποία περιείχε χρήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας!

Όπως κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων ο άτυχος ιδιοκτήτης, παρακολουθούσε από τη θάλασσα τους άγνωστους κακοποιούς που έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και έκλεψαν την τσάντα, αλλά ήταν πολύ μακριά για να επέμβει. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, μερικά από τα αντικείμενα που περιείχε η τσάντα και ήταν άχρηστα στους δράστες, βρέθηκαν πεταμένα στην περιοχή των Φιλιατρών και του επιστράφηκαν, αφού πρώτα εξετάστηκαν για τυχόν αποτυπώματα.

*** «Μεροκάματο» προσπάθησε να βγάλει ένας 30χρονος Έλληνας διαρρήκτης, παραβιάζοντας συρτάρια και ντουλάπια στον ξενώνα μιας εκκλησίας την οποία διέρρηξε στην Κάλυμνο. Ωστόσο, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αντιλήφθηκαν την διάρρηξη και τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω. Ο δράστης ανακρίνεται και για άλλες κλοπές, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese