Το Facebook όταν ανακαλύπτει έναν λογαριασμό που σας μιμείται, χρησιμοποιώντας…
το όνομα και την ιδιότητα σας θα
σας στέλνει μία ειδοποίηση.
Από εκεί και μετά, θα πρέπει να ενημερώσετε το Facebook εάν ο εν λόγω λογαριασμός σας τρολάρει όντως, ή είναι ένας δεύτερος δικός σας.Ο εντοπισμός γίνεται αυτόματα από το Facebook, αλλά η απάντηση που θα δώσετε θα ελεγχθεί από άνθρωπο της εταιρείας.

Τα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι σε δοκιμή από τον Νοέμβριο του 2015 και τώρα είναι έτοιμο να διατεθεί στο 75% των χρηστών.
Πηγή