Το τελευταίο διάστημα, οι συναυλίες της Μαντόνα βρίσκονται στην επικαιρότητα εξαιτίας της κατάστασης στην οποία εμφανίζεται και σε…
αυτές, αλλά και τις αναφορές που κάνει στον γιο της, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης για την επιμέλειά του.

Η άλλη πτυχή αυτών των συναυλιών είναι η απόδειξη ότι στα 57 της η Μαντόνα δεν παραμένει μόνο η «βασίλισσα» της ποπ, αλλά και των εισιτηρίων. Η παγκόσμια περιοδεία της «Rebel Heart», απέφερε ακαθάρισε 169,8 εκατομμύρια δολάρια.

Η περιοδεία, που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Μόντρεαλ, διήρκεσε ένα επτάμηνο και κατά τη διάρκειά της η Μαντόνα έδωσε 82 συναυλίες σε τέσσερις ηπείρους, γέμισε 20 στάδια μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά και «έκοψε» 1.045.479 εισιτήρια. Ο επίλογος γράφτηκε στο Σίδνεϊ, στις 20 Μαρτίου 2016.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο Παρίσι τα εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ κάτι παρόμοιο έγινε πριν από την εμφάνισή της στο Εντμοντον. Επιπλέον ημερομηνίες για συναυλίες προστέθηκαν σε Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη, Κολωνία, Πράγα, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Παρίσι, Λονδίνο και Τορίνο λόγω της αυξημένης ζήτησης. Οι μέσες τιμές των εισιτηρίων για την Rebel Heart Tour υπολογίστηκε ότι έφτασαν τα 452,33 δολάρια.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese