Δεν είναι εύκολο να διατηρείς αναλογίες σαν της Τζένιφερ Άνιστον… Δεν απαιτεί ακριβώς θυσίες, αλλά ισορροπημένη διατροφή, δέσμευση και χρόνο. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, αποκαλύπτει ότι κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με σταγόνες λεμονιού και στη συνέχεια γυμνάζεται.

«Καθημερινά γυμνάζομαι, κάνω διάφορα είδη γυμναστικής. Κάνω προσωπική προπόνηση σπιν-γιόγκα με μια θαυμάσια γυναίκα . Κάνουμε σπίνινγκ για μισή ώρα και μετά γιόγκα για 40 λεπτά. Είναι αρκετά έντονη δραστηριότητα», λέει η Τζένιφερ Άνιστον στη σελίδα Well + Good.

Και συνεχίζει: «Μετά πηγαίνω γυμναστήριο, όπου κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης, ή μπορεί να κάνω διάδρομο, ποδήλατο ή να προπονηθώ στο ελλειπτικό μηχάνημα, έτσι για να έχω εναλλαγές. Το να κρατάς το σώμα σου σε ”σύγχυση” είναι το κλειδί για μένα».

Η 47χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν είναι και εύκολο να γυμνάζεσαι καθημερινά και μάλιστα με αυτή την ένταση. «Δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνεις διάδρομο. Αν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν μπορώ να τρέξω, διότι επικεντρώνομαι σε αυτό που βλέπω. Έτσι, συνήθως, ακούω μουσική. Μου αρέσει να κάνω σπριντ αλλά θέλω οι ταχύτητες να εναλλάσσονται, διότι είναι μονότονο να τρέχεις με την ίδια ταχύτητα».

Όσο για τη διατροφή της, η Τζεν αποκαλύπτει: «Κάνω όλο το χρόνο διατροφή. Δεν κάνω ‘επανεκκίνηση’.Είναι σαφές: φάτε όσο πιο πολλά βιολογικά φρούτα και λαχανικά μπορείτε, κρατήστε χαμηλή την πρόσληψη ζάχαρης, πιείτε τόνους και τόνους νερού και κοιμηθείτε καλά».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese