Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε για να διακοπεί η σημερινή παρέλαση για την… επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Πύργο, με την αδικαιολόγητη απουσία των επισήμων να εξαγριώνει τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

Η ώρα ήταν περασμένες 11.30 όταν το πλήθος ξεκίνησε να αποδοκιμάζει για το γεγονός ότι η παρέλαση δεν ξεκινούσε κι ενώ απειλητικά μαύρα σύννεφα είχαν κάνει την εμφάνιση τους πάνω από τον ουρανό της πόλης του Πύργου.

Δυσμενή εντύπωση προκάλεσε στον κόσμο το γεγονός πως η εξέδρα των επισήμων ήταν άδεια, τα λεπτά περνούσαν και τα γιουχαϊσματα γινόντουσαν πιο έντονα με τον κόσμο να μπαίνει στο δρόμο και να διαμαρτύρεται έντονα στα Αστυνομικά όργανα.

Μέσα σε αυτή τη κατάσταση (κι ενώ η μουσική παιάνιζε από τα ηχεία που υπήρχαν κατά μήκος της Μανωλοπούλου) ακούστηκαν χειροκροτήματα από τον κόσμο μιας και το Ειδικό Σχολείο Πύργου (ΕΕΕΕΚ) είχε ξεκινήσει να παρελαύνει… παράλληλα είχε ξεκινήσει και η βροχή που γινόταν εντονότερη (ενώ έριξε και χαλάζι).

Στην συνέχεια ομάδα πολιτών (σ.σ. ανάμεσα τους και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αθανάσουλας) σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια που “βασανίζουν” το Δήμο του Πύργου τα τελευταία χρόνια.

Το πανό σηκώθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να απαθανατίζουν την ομάδα πολιτών πάνω στην εξέδρα των επισήμων που καθ` όλη την διάρκεια των σημερινών γεγονότων παρέμενε ερμητικά… κενή!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese