Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών εγκαινίασε… χθες Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 και ώρα 12.30 μ.μ. στην αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος την Έκθεση Ζωγραφικής της Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου με τίτλο «Κάθε κτίριο και μία ιστορία», που θα διαρκέσει 10 ημέρες.

Η έκθεση, που έχει ως θέμα τα αρχοντικά, νεοκλασικά και ιστορικά κτίρια της πόλης του Άργους, περιλαμβάνει 17 έργα, στα οποία αξιοποιείται η τεχνική της ζωγραφικής σε μουσαμά με λάδι.

Τα έργα αυτά ανήκουν στη συλλογή που έχει δημιουργήσει η ζωγράφος, αποκλειστικά με αρχοντικά, ιστορικά κτήρια του δημοσίου, νεοκλασικά μέγαρα και σπίτια επωνύμων του παλιού Άργους.

Την έκθεση επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν από την ζωγράφο ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάνης Ανδριανός, η Περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, η Διευθύντρια του Europe direct Αργολίδας Άννα Μαντά, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου κα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese