Αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινού Διευθύνοντα Συμβούλου μέχρι τις 7 Απριλίου, οπότε πρέπει να ολοκληρωθεί η… διαβόητη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου!

Με την επιλογή του Φώτη Μπόμπολα για την ανάθεση καθηκόντων προσωρινού Διευθύνοντα Συμβούλου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνεδρίαση των μετόχων του Δ.Σ. της Τηλέτυπος, της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Mega Channel.

Πλέον, με την πίεση των τραπεζών να είναι έντονη και την απειλή η ιδιοκτησία του καναλιού να περάσει σε αυτές (με ότι αυτό συνεπάγεται), οι ενδιαφερόμενοι (μέτοχοι και υποψήφιοι νέοι συμμετέχοντες) οφείλουν να καταθέσουν μέχρι τις 7 Απριλίου τα 15 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η πολυπόθητη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Εκτιμήσεις αναφέρουν πως το Μεγάλο Κανάλι θα συνεχίσει την ιστορία του στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο η αναδιάρθρωση μοιάζει αρκετά πιθανή.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέστειλε επιστολή στο ΔΣ της Τηλέτυπος, στην οποία τονίζει πως τόσο αυτός όσο και άλλοι επενδυτές (μεταξύ τους ο Δημήτρης Μάρης της 24 Media) έχουν πρόθεση να συνεισφέρουν στην ΑΜΚ. Αμφιβολίες διατηρεί ο Σταύρος Ψυχάρης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese