Γράφει η ειδική συνεργάτης, 
Μετά το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, η Ευρώπη βρίσκεται…
σε συναγερμό και αύξησε την ασφάλεια της. Αυτό επηρεάζει όλες τις χώρες και ειδικά την Ελλάδα, καθώς μετά τα χθεσινά γεγονότα και το θάνατο τόσων ανθρώπων, δεν θα έπρεπε να ελπίζουμε πως θα τηρηθεί η συμφωνία για το προσφυγικό.

Πλέον οι Ευρώπη θα κλείσει διαπαντός τα σύνορα της στους πρόσφυγες και τους μετανάστες με τον φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων και έτσι όλοι θα καταλήξουν να μείνουν στην Ελλάδα. Έτσι πιστεύαμε όλοι πως θα γίνει λίγο-πολύ. Το θέμα είναι πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε τους πολίτες της!

Και τώρα έρχονται οι δανειστές και προσπαθούν να αυξήσουν το νερό, το ρεύμα, το κινητό, το θέατρο και γενικά ό,τι μας απέμεινε για να “βγει ο λογαριασμός”.

 Ο λογαριασμός δεν βγαίνει με τους μισθούς που παίρνουμε, ποιος και πως θα συντηρήσει ένα σπίτι για να μείνει, ένα αυτοκίνητο (καλά, αυτό είναι πολυτέλεια), πως θα κάνει σχέδια για το μέλλον του και σε τι να ελπίζει;  Όταν έχουμε φτάσει να δουλεύουμε όλη μέρα για 400 ευρώ και λέμε “ευχαριστώ” που τα έχουμε αυτά και δεν βγαίνουμε κιόλας με αυτά, η χώρα μας έχει ξοφλήσει. Η βόμβα που λέγεται Ελλάδα θα σκάσει και δυστυχώς θα πάρει πολλούς ανθρώπους μαζί της.

Δυστυχώς, είμαι νέα και το γράφω αυτό. Aλλά είμαστε τελειωμένοι και πρέπει πια να το καταλάβουν όλοι αυτό. Η λύση θα γίνει μονόδρομος κάποια στιγμή και θα είναι είτε να φύγουμε από την Ευρώπη είτε να μείνουμε αλλά να αλλάξουμε τους όρους, να έρθει επιτέλους μια ελπίδα-λίγη ανάπτυξη-κάτι ώστε να προχωρήσουμε αλλιώς θα μπει λουκέτο στην Ελλάδα και θα σφαχτούμε μεταξύ μας για ένα κομμάτι ψωμί!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese