«Μάλλον τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ζούνε στον κόσμο τους και δεν επικοινωνούν με την ελληνική κοινωνία…

Δεν είναι δυνατόν να το εξηγήσει κανείς αλλιώς όταν ακούει για παραγωγική ανασυγκρότηση…

Όλοι ζούμε στην ίδια χώρα, αυτοί, όμως, οι άνθρωποι βλέπουν ότι η ελληνική κοινωνία ευτυχεί…», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη” της ΕΡΤ1.

«Βουλιάζουν την χώρα στην ύφεση, υπέγραψαν το χειρότερο μνημόνιο -αυτοί που θα έσκιζαν το μνημόνιο-, ετοιμάζουν περικοπές συντάξεων -αυτοί που θα έδιναν την 13η σύνταξη- και προετοιμάζονται για νέα φοροεπιδρομή σε εισοδήματα από 10.000 ευρώ»,σχολίασε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κόπτεται για την διαφάνεια και σηκώνει σημαία κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής ξέρετε τι κατάφερε το 2015;

Να εισπράξει μόλις 4 εκατομμύρια από υποθέσεις φοροδιαφυγής, διαπλοκής κι από βρώμικο χρήμα.

Όταν το 2014 εισπράξαμε 27 εκατομμύρια!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη της ηθικής και περνάει συνεχώς από κάτω…

Ο ΣΥΡΙΖΑ που είπε ότι θα εφαρμόσει την αξιοκρατία και θα καλέσει όλους τους ικανούς της κοινωνίας, έχει τοποθετήσει σε όλους τους δημόσιους φορείς και οργανισμούς μέλη και πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Αν αυτό είναι το αξιοκρατικό κράτος του κ.Τσίπρα περιμένουμε εναγωνίως στη σημερινή συζήτηση να ακούσουμε από τον πρωθυπουργό πως εντελώς συμπτωματικά τοποθετήθηκαν σε όλες τις θέσεις του κρατικού μηχανισμού στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Εκτός αν ανακάλυψαν όλως τυχαίως ότι οι μόνοι ικανοί προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ…», κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας παρουσιάζοντας μια σειρά ονομάτων πολιτευτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ οι οποίοι έχουν καταλάβει θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς και φορείς.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese