«Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» και… ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ διοργανώσαν μια βραδιά ποίησης στην αίθουσα του Συλλόγου, Σταϊκοπούλου 52 στο παλιό Ανάπλι με τίτλο: “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΗΣΗ ΠΟΙΗΤΩΝ”.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Θεοδόσης Σπαντιδέας, πρόεδρος του Συλλόγου “Ο Παλαμήδης” και Γ. Γραμματέας της Ε.Σ.ΛΑ. Κατερίνα Παπαδριανού
Επίσημη προσκαλεσμένη η κοσμήτορας και ψυχή του Συμποσίου Άλκηστις Κοντογγιάννη η οποία τιμήθηκε από την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας .

Στην ποιητική πτήση παρευρέθηκαν συγγραφείς, ποιητές και φιλαναγνώστες ενώ η αίθουσα του Συλλόγου “Ο Παλαμήδης” αποδείχθηκε μικρή για να φιλοξενήσει τον κόσμο που γέμισε μέχρι και τις σκάλες.

Διαβάστηκαν ποιήματα και έγιναν απαγγελίες ποιημάτων με τη συνοδεία κιθάρας. Ο τραγουδοποιός Νότης Χασάπης τραγουδήσε μελοποιημένη ποίηση.
Το ονειρικό ταξίδι συμπληρώθηκε με ρακή οίνον και μεζεδάκια, αφού ως γνωστόν «οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 1 Πανελληνίου Συμποσίου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese