Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα κουταβάκι απο ανθρώπινα χέρια στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων…
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα της Animal Action Ioannina στο facebook ,oι κτηνίατροι διέγνωσαν πως με αντικείμενο και κλωτσιές τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα μέχρι να τον σκοτώσουν. 

Ο μικρός λιποθύμησε απο τους πόνους και το ξύλο κάνοντας τον βασανιστή του να πιστεύει πως τον έχει σκοτώσει. Μετά τον πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών ρίχνοντας μπάζα απο πάνω για να μη τον δούνε. 
Ο Lucky συνήρθε κάποια στιγμή και άρχισε να σπαράζει απο τους πόνους προσπαθώντας να επιβιώσει κάτω απο τα μπάζα που του πέταξαν. Το κλάμα του άκουσαν η Μαρία και ο Λάμπρος που ειδοποίησαν την Animal Action Ioannina.
Το κορμάκι του και το κεφάλι του είναι παντού με κακώσεις, ο πόνος που νιώθει αβάσταχτος και προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. 
Ο μικρός είναι μαχητής και έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης που τους κάνουν να ελπίζουν πως ίσως όλα θα πάνε έτσι όπως τα θέλουν…
Μπείτε εδώ για το σχετικό βίντεο: Animal Action Ioannina Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ΙωαννίνωνEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese