Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά…
στο www.pikosapikos.gr για το δημοσίευμα που την θέλει να έχει συνομιλήσει και συμφωνήσει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ώστε να μετέχει στο νέο πολιτικό σχήμα της τελευταίας.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση της κυρίας Μακρή:

«Όλοι γνωρίζουμε τους σκοπούς που υπηρετεί το site του γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον γάτο Ιμαλαίων στο μεγάλο κανάλι μαζί με τον εθνικό εργολάβο και τον ολιγάρχη μεγιστάνα των πετρελαίων.

Με αυτούς που με υπογραφές κυβερνώντων λαμβάνουν αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ για υποτιθέμενες πληθωριστικές διάφορες.

Με αυτούς που σύμφωνα με τους ισολογισμούς των εταιρειών τους κερδοσκοπούν σε βάρος του δοκιμαζόμενου λαού, την ώρα που οι τιμές του πετρελαίου αγγίζουν την χαμηλότερη τιμή στην ιστορία τους. Καταλαβαίνω την αγωνία των συμφερόντων και των νεοδιαπλεκόμενων υπαλλήλων τους στο Μαξίμου.

Είναι προφανές ότι έχουν να ξεπληρώσουν γραμμάτια με βαρύγδουπους τίτλους για υποτιθέμενες ημερομηνίες ανακήρυξης κομμάτων και τίτλους που μόνο τον γέλωτα προκαλούν.

Τους απαντώ συνεχίστε να γελοιοποιείστε στα μάτια του λαού, ο οποίος αρχίζει και καταλαβαίνει τον ρόλο σας στην εξαπάτησή του» καταλήγει η κυρία Μακρή.

Αυτό είναι το σχετικό δημοσίευμα:

“Μεγάλες δυσκολίες συναντάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο εγχείρημά της για τη δημιουργία νέου κόμματος, καθώς η προσέγγιση που κάνει σε διάφορα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, κυρίως, αλλά και σε παλαιοΠΑΣΟΚους δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση έως τώρα. Ενα από τα ονόματα που ακούγονται στον στενό κύκλο της είναι αυτό του Θεόδωρου Κατσανέβα, ο οποίος έχει φτιάξει το κόμμα «Δραχμή», που όμως δεν… ευτύχησε στις τελευταίες εκλογές. Η επαφή της πρώην προέδρου της Βουλής με τον κ. Κατσανέβα έχει γίνει μέσω του πατέρα της, Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην βουλευτή κι ένα από τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος, το οποίο εγκατέλειψε τη Χαριλάου Τρικούπη την περίοδο Σημίτη. Βεβαίως, επειδή η μεταγραφή, αν και εφόσον γίνει, δεν θεωρείται και πρώτης γραμμής, η προσπάθεια της κυρίας Κωνσταντοπούλου είναι συνεχής. Μάλιστα, όπως πληροφορείται το «S», απευθύνεται και σε πρόσωπα που κινούνται στον χώρο της Δεξιάς κι έχουν αποστασιοποιηθεί από τα υπάρχοντα κόμματα του χώρου.

Προς το παρόν, πέρα από τη Ραχήλ Μακρή και τη Σοφία Σακοράφα, αυτός που φαίνεται ότι θα τη στηρίξει είναι ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης και κάποια ακόμα στελέχη που προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο, ενώ η Νάντια Βαλαβάνη, η οποία είχε αποστασιοποιηθεί από τη Λαϊκή Ενότητα, μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει «ναι» στο κάλεσμά της. Ο άνθρωπος που εργάζεται ακατάπαυστα για εκείνη είναι ο Κώστας Μαρματάκης, ο οποίος υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του Οργανωτικού στον ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. Ωστόσο, μετά το δημοψήφισμα διαχώρισε τη θέση του και συνεργάστηκε με τη ΛΑΕ, ενώ πριν από δύο μήνες διορίστηκε μετακλητός στο γραφείο της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Ανθρωπος χαμηλών τόνων και με αρκετές επαφές στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει διερευνητικές κινήσεις ενόψει της δημιουργίας του κόμματος, αλλά κυρίως προς τον χώρο της Αριστεράς, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Για τους ΠΑΣΟΚους και δεξιότερα τη δουλειά κάνει η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το οικογενειακό της περιβάλλον, από ό,τι φαίνεται.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese