Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, φέρεται να διανύει…
η Σία Κοσιώνη, σύμφωνα με πληροφορίες. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ και ο Κώστας Μπακογιάννης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε λίγους μήνες, θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτα τους.

Μέχρι στιγμής, η δημοσιογράφος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παρατηρήσει μία μικρή αλλαγή στη σιλουέτα της.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Φεβρουάριο, η Σία Κοσιώνη, είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. «Εγώ εδώ στο γραφείο βλέπω πολλές γυναίκες που είναι παθιασμένες με τη δουλειά τους, κι όμως είναι μάνες. Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή προκύψει αυτό, όλα θα προσαρμοστούν. Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όπως έχουν κάνει οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, δουλεύοντας και μεγαλώνοντας τόσα παιδιά», είχε δηλώσει η Σία Κοσιώνη στην εφημερίδα «Αγορά».

Στην ίδια συνέντευξη, είχε παραδεχτεί ότι επιθυμεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. «Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου και θέλω να την προστατεύω με κάθε τρόπο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον να αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, ότι μπορεί να πουλάει, αλλά θέλω να την κρατώ μακριά από τα φώτα. Τα φώτα της δημοσιότητας ρίχνουν σκιές στις ζωές των ανθρώπων», ήταν τα λόγια της.

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, ο Κώστας Μπακογιάννης θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά. Θυμίζουμε ότι περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Παύλο και τη Δανάη, από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese