Σήμερα Σάββατο 19 Μάρτη 2016 στη Θεσσαλονίκη, εμείς οι Πωλητές-Οδηγοί και Βοηθοί Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Βόρειας …Ελλάδας, πιστοί στις αρχές και τις αξίες της αυτονομίας και αυτοδυναμίας του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, συνήλθαμε σε τακτική Γενική Συνέλευση στο Ε.Κ.Θ. και αφού ακούσαμε τη Διοίκησή μας και άλλους ομιλητές

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ

Ότι συνεχίζεται η αντεργατική πολιτική των σκληρών μέτρων που έχουν επιβάλλει οι εκπρόσωποι των δανειστών εις βάρος του ελληνικού λαού με κύριο στόχο την εσωτερική υποτίμηση και την ακύρωση βασικών κατακτήσεων του εργατικού κινήματος, μέσω της πλήρους ισοπέδωσης των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Την ντόπια και πολυεθνική εργοδοσία, που χρησιμοποιούν την κρίση για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους αποσκοπώντας στην ολοκληρωτική ακύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, με πρώτο και κύριο το δικαίωμα στην υπογραφή Σ.Σ.Ε., επιχειρώντας να τους οδηγήσουν σε ατομικά σύμφωνα απασχόλησης και άλλες μορφές επισφαλούς εργασίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλον τον εργαζόμενο λαό, όλους τους καταναλωτές να συνεχίσουν να συμμετέχουν μαζί μας στον έντιμο αγώνα των απεργών και να πάρουν ακόμη πιο ενεργά μέρος στην καμπάνια για το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola μέχρι την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ενότητα και την αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων όλου του κλάδου και να συμβάλλουμε μαζί με τη νέα Διοίκηση στην περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα των απεργών του εργοστασίου της Coca Cola Θεσσαλονίκης, γιατί πρόκειται για μια μάχη όλου του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, η θετική έκβαση της οποίας θα δώσει νέες ελπίδες σε όλους μας και θα δημιουργήσει κλίμα ελπίδας, αισιοδοξίας και αγωνιστικής διάθεσης στους εργαζόμενους όλων των κλάδων.

ΔΙΝΟΥΜΕ

Στην Διοίκησή μας να επιδώσει το παρόν Ψήφισμα την ετήσιας τακτικής Γενικής μας Συνέλευσης σε κάθε αρμόδιο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese