Ακραίες και ρατσιστικές χαρακτήρισε τις θέσεις των ΑΝΕΛ ο Αλέκος Αλαβάνος ο οποίος… υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος επιμένει στο θέμα Μουζάλα επειδή «Μπορεί να σκέφτεται να την κοπανήσει από την κυβέρνηση» επειδή οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ενθαρρυντικές για το κόμμα του.

Υποστηρίζοντας ότι το θέμα που ανέκυψε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν ήταν τόσο σοβαρό, ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ακροδεξιούς, συμπληρώνοντας πως ενδεχομένως η στάση του κ. Καμμένου στο ζήτημα Μουζάλα να στοχεύει σε μία ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα διερωτήθηκε αν υπάρχει και ποιος είναι ο λόγος, για να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ.

Στην συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6 της Θεσσαλονίκης, ο κ. Αλαβάνος επισήμανε ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος ο κύριος Μουζάλας δεν θα κριθούν από αυτό το μεμονωμένο γεγονός αλλά από την αποτελεσματικότητά τους. Ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς εμφανίστηκε και απέκτησε δυναμική υποσχόμενη ότι θα καταργήσει τα μνημόνια ενώ εφαρμόζει την ίδια πολιτική.

«Δεν βρίσκω καμία διαφορά ανάμεσα στον Χαρδούβελη ή τον Βενιζέλο και τον Τσακαλώτο. Υπάρχουν ακριβώς οι ίδιες διαδικασίες και τα ίδια μέτρα. Απλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι στα παλαιότερα μέτρα έρχονται και φορτώνονται οι αμαρτίες της κυβέρνησης Τσίπρα» επισήμανε ο Αλέκος Αλαβάνος.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese