Μερικές οικογενειακές φωτογραφίες δημοσίευσε στο διαδίκτυο η 18χρονη Κινέζα με το ψευδώνυμο Sysev7n και εκείνες άρχισαν αμέσως να συγκεντρώνουν χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις… Η νεαρή κοπέλα εντόπισε μερικές παλιές φωτογραφίες των γονιών της στο σπίτι τους και όταν τις συνέκρινε με τις σημερινές διαπίστωσε ότι είναι σαν να μην έχει περάσει μέρα.

Όταν λοιπόν αποφάσισε να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo (κάτι σαν το Twitter) η νεανική εμφάνιση των γονιών της τράβηξε τα βλέμματα των χρηστών. Και οι δύο γονείς της είναι 47 χρονών αλλά δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πολύ από τότε που ήταν νεότεροι. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, στις φωτογραφίες που ανέβασε η κοπέλα από πρόσφατη βόλτα με τους γονείς της τα σχόλια αναφέρουν ότι ο πατέρας της είναι σαν σύντροφός της και η μητέρα της σαν μεγάλη αδερφή της με τη 18χρονη να λέει ότι συχνά γίνεται αυτό και τους μπερδεύουν.

Η γιαγιά της οικογένειας, η οποία είναι 67 χρονών, απεικονίζεται επίσης στις φωτογραφίες και επίσης τη μπερδεύουν με τη μητέρα της κοπέλας, χάρη και στην δική της νεανική εμφάνιση. Αυτές είναι οι εικόνες που συγκέντρωσαν τα χιλιάδες σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο της Κίνας. Κι ενώ πολλοί συνεχάρησαν την οικογένεια για την εμφάνισή τους, άλλοι έθεσαν το ερώτημα κατά πόσο οι γονείς είχαν κάνει κάποια αισθητική επέμβαση ή εάν οι εικόνες είχαν υποστεί επεξεργασία.

Η 18χρονη αργότερα διέγραψε τη δημοσίευσή της καθώς δεν περίμενε να γίνουν τόσες πολλές κοινοποιήσεις και ανέφερε: «Η οικογένειά μου δεν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση. Διέγραψα τη δημοσίευσή μου και ελπίζω ότι οι άνθρωποι δεν θα κάνουν κάποιες εικασίες για την οικογένειά μου με δόλο».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese