Η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε… χθες (16/3) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά την συντήρηση του οδοστρώματος σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας και συγκεκριμένα της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου, καθώς και τη συντήρηση τμημάτων οδοστρώματος σε άλλες περιοχές των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας. Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων περιλαμβάνεται και αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγράμμιση του οδοστρώματος. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 500.000,00 €.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης: «Διευκολύνουμε την διέλευση των οδηγών και τις μεταφορές των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής μας μέσα από την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας. Η βελτίωση της κατάστασης και της εικόνας των υποδομών του οδικού δικτύου αποτελεί σημαντική προτεραιότητα στον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε την υλοποίηση των έργων και το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, η περικοπή κονδυλίων και η υποχρηματοδότηση τα τελευταία χρόνια προς την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση δημιουργεί πολλά εμπόδια στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού και μας αναγκάζει να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις και έργα με τα πενιχρά, πλέον, μέσα που διαθέτουμε».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese