«Σκιά» τριών νεαρών που θεωρούνταν ύποπτοι για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών… στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, είχαν γίνει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και τους ακολουθούσαν βήμα προς βήμα όταν έφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο από την περιοχή Κουτσελιό όπου κατοικούν.

Χωρίς να τους αντιληφθούν, οι ύποπτοι τους οδήγησαν άθελά τους στην αυτοσχέδια «καβάντζα» που διατηρούσαν σε μια… στάση λεωφορείου στην κοντινή περιοχή Αβγό! Εκεί άφηναν την πραμάτεια τους για τους αγοραστές, οι οποίοι την παραλάμβαναν. Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην στάση την συσκευασία που είχαν αφήσει με ηρωίνη βάρους 3,5 γραμμαρίων.

Οι τρεις νεαροί είχαν ακόμη τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων και μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,4 γραμμαρίου, τις οποίες σκόπευαν να πουλήσουν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων στον οποίο οδηγήθηκαν τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese