Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πώς αντιδρά στο άκουσμα μίας…
αρνητικής κριτικής

Η Κατερίνα Στικούδη, παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Εγώ Weekly» και αποκάλυψε πώς αντιδρά στο άκουσμα μίας αρνητικής κριτικής.

«Πλέον έχω εξοικειωθεί με την κριτική, έχω συνηθίσει να ακούω και αρνητικά και θετικά, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Στην εποχή μας όμως, επειδή υπάρχει αυτή η αμεσότητα με το Internet, τα social media ή το Youtube, όπου μπορεί ο καθένας να γράψει ό,τι θέλει κάτω από ένα τραγούδι ή κάτω από ένα ποστάρισμα, έχω την εντύπωση ότι κάποιος που θα μπει στη διαδικασία να κάνει άσχημα σχόλια ίσως να κρύβει και μια εμπάθεια. Όταν κάτι δεν σου αρέσει, δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς, το πιο φυσικό είναι να το προσπεράσεις. Όταν αναλώνεις το χρόνο σου για να εκφραστείς αρνητικά, αυτό μόνο εμπάθεια δείχνει. Ίσως επειδή υπάρχει όλη αυτή η δυνατότητα που προσφέρει η τεχνολογία και το Youtube, ο κόσμος νιώθει ελεύθερος να εκφράζεται ανώνυμα πίσω από ένα προφίλ μέσω ενός υπολογιστή. Ίσως να σου ζητάει και αυτόγραφο», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Όσο για το νέο extreme look, που έχει υιοθετήσει στα μαλλιά της, τόνισε: «Δεν αποφασίζω μόνη μου. Έχω μια ολόκληρη ομάδα από πίσω μου, η οποία με έφερε λίγο προ τετελεσμένων γεγονότων, δεν δυσανασχετώ όμως, μου αρέσει να πειραματίζομαι. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι extreme αν θέλεις, αλλά ούτως ή άλλως θεωρώ ότι είναι κάτι που ταιριάζει τόσο με το είδος της μουσικής μου όσο και με τη διάθεσή μου, γι’ αυτό και αρέσει πολύ. Έπειτα, νιώθω και εγώ πάρα πολύ καλά στο να πειραματίζομαι και να αλλάζω την εμφάνισή μου».
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese