Γράφει η ειδική συνεργάτης, 
Στην Τουρκία θρηνούν θύματα από χθες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα…
που έγινε στην Άγκυρα. Οι Αρχές της Τουρκίας “έβλεπαν” το ΡΚΚ πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα ενώ είναι κοινή λογική πως χωρίς αποδείξεις ή την παραδοχή κάποιας οργάνωσης δεν γίνεται “Δικαστήριο”. Οι Τούρκοι έχουν διαφορές με τους Κούρδους και αυτό όλοι το ξέρουν, γι’ αυτό και τους κατηγορούν για όλα τα δεινά που συμβαίνουν στη χώρα.

Μήπως όμως ήταν οι Τζιχαντιστές; Σε δημοσιεύματα λεγόταν πως η Τουρκία βοηθάει τους Τζιχαντιστές και άλλα τέτοια παρόμοια, μήπως όμως τώρα με τη  συμφωνία της Τουρκίας με την Ευρώπη, “χάλασε” το πράγμα;  Οι Τζιχαντιστές “χτυπάνε” τυφλά και άμαχο πληθυσμό στα πλαίσια του “Ιερού” πολέμου με τους άπιστους όπως λένε τον υπόλοιπο πληθυσμό εκτός από τους Μουσουλμάνους.

Μπορεί οι Έλληνες να έχουν αντιπαλότητα με τους Τούρκους και βλέπουμε τι λάθος κινήσεις κάνουν και πως προσπαθούν εκβιαστικά να μπουν στην Ευρώπη, αλλά εδώ μιλάμε για 37 ανθρώπους που σκοτώθηκαν. Οποιαδήποτε αντιπαλότητα κι αν υπάρχει, η ανθρωπιά είναι πάνω από όλα. Αν το Κράτος τους έχει βάλει στόχο να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία και να κατακτήσει τον κόσμο, δεν σημαίνει πως το να χάνονται ψυχές ανθρώπων δεν είναι πλήγμα για τον κόσμο. Ήταν ένα τρομοκρατικό χτύπημα όπου σκοτώθηκαν άνθρωποι. Κι εδώ κολλάει ο στίχος ενός τραγουδιού των Muse “Why can’t we see that when we bleed we bleed the same?”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese