Αν ρωτήσει κανείς, ποιό μέσο ενημέρωσης παρακολουθεί ανελιπώς το τοπικό ποδόσφαιρο στην Στερεά Ελλάδα για περισσότερα από …
είκοσι χρόνια, η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη παρά μόνο μία: Το Star Κεντρικής Ελλάδας. 23 χρόνια σταθερά και αδιάκοπα, οι αθλητικοί συντάκτες, οι εικονολήπτες, οι τεχνικοί τηλεόρασης αλλά και εθελοντές συνεργάτες των τοπικών κοινωνιών, βρίσκονται στα γήπεδα και συμβάλουν στην αθλητική ενημέρωση του Σαββατοκύριακου για όλους τους φιλάθλους.

Όλα αυτά τα χρόνια, εμείς εδώ στο Star, αντλούμε δύναμη από τους τηλεθεατές μας, τους ακροατές μας και τους αναγνώστες μας, που μας σέβονται και εκτιμούν την δουλειά μας στο αθλητικό ρεπορτάζ, την διαχρονική συνέπειά μας, τον επαγγελματισμό μας και τις αντοχές μας.

Δυστυχώς όμως, ανάμεσα σε όλο το φίλαθλο κοινό, υπάρχουν και λίγοι -πολύ λίγοι- που δεν έχουν την ίδια άποψη, ούτε την ψυχική δύναμη να διαχωρίσουν τον οπαδό από τον εργαζόμενο, όταν και οι δύο βρίσκονται στην ίδια κερκίδα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο ντέρμπυ της Μαλεσίνας με τον Ολυμπιακό Λαμίας. Κάποιοι νταήδες επιτέθηκαν άνανδρα στον εικονολήπτη του Star Κεντρικής Ελλάδας μετά το τέλος του αγώνα. Τον προπηλάκησαν, του έσπρωξαν την κάμερα και τελικά του έριξαν γροθιά στο στομάχι!!

Μετά από αυτό το γεγονός, περιμένουμε την τοποθέτηση της διοργανώτριας αρχής, της γηπεδούχου ομάδας Α.Ε.Μαλεσίνας 2008 και όποιου άλλου θεσμικού οργάνου θεωρεί ότι μπορεί να παρέμβει αυτεπάγγελτα.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese