Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει με τη φωνή της, στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της. Μαζί της η πολυμελής…
Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου της Κέρκυρας.

Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Απριλίου στις 20:30, θα παρελάσουν από τη σκηνή του Παλλάς οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών, μέσα από τη μεγαλειώδη φωνή της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Μαζί της η πολυπληθής φιλαρμονική που μετρά 60 μέλη και έχει εμφανιστεί σε Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και σε θέατρο στο Broadway το town hall της Νέας Υόρκης.
Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενορχηστρωμένες για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

Ένα δίωρο υπερθέαμα με την Μαρινέλλα περιτριγυρισμένη από 60 φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλίασης», τους 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κόντο και την φιλαρμονική ορχήστρα.

Η Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας έχει σκοπό τη διδασκαλία και διάδοση της μουσικής και δραματικής τέχνης, καθώς και τη μόρφωση των νέων. Είναι η τρίτη σε σειρά αρχαιότητας από της φιλαρμονικές της Κέρκυρας και μια από τις αρχαιότερες της Ελλάδος. Από την ημέρα ιδρύσεώς της προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία στα παιδιά του νησιού.

Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας

Ένα μουσικό υπερθέαμα, όπου στη σκηνή του Παλλάς θα συνυπάρξουν περισσότεροι από 100 συντελεστές.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese