Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου
Την πεποίθηση ότι το απόστημα έχει πλέον σπάσει και όσοι όλα αυτά τα χρόνια έκλεβαν τον κόσμο και το δημόσιο θα καταλήξουν εκεί που…
τους αξίζει, εξέφρασε σήμερα ο δήμαρχος Πάφου σχολιάζοντας το νέο μπαράζ των συλλήψεων για τον ΧΥΤΑ Πάφου και τον ΧΥΤΥ Λάρνακας. Ο Φαίδωνας Φαίδωνος τόνισε ακόμη ότι πεποίθηση του είναι πως βρισκόμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου όσον αφορά στις έρευνες και την απόδοση ευθυνών.

«Οι πραγματικοί μασκαράδες θα καταλήξουν εκεί που τους αξίζει, καθώς για χρόνια κατάκλεψαν αυτόν τον κόσμο», είπε.

«Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, βρισκόμαστε ακόμη στο μέσο και υπάρχουν πολλά ακόμη να αποκαλυφθούν και πάρα πολλοί να βρεθούν εκεί που τους αξίζει».

Η Πάφος «χάνει» τον τίτλο της «πρωτεύουσα της μίζας» και πλέον τον τίτλο, όπως φαίνεται, θα τον «κλέψει» η Λάρνακα και η Λευκωσία, είπε χαρακτηριστικά.

Παρατήρησε  πως η  διαφθορά και οι μίζες που δίνονταν στην Πάφο είναι πολύ μικρότερες από τις μίζες και την διαφθορά που υπήρχε  σε κάποια Υπουργεία στην Λευκωσία, αλλά και τη διαφθορά που υπήρχε σε πόλεις, όπως η Λάρνακα.

«Εκεί, είναι πολύ μεγαλύτερα τα ποσά των μιζών που έχουν δοθεί και εκεί ήταν και πιο επαγγελματίες αφού ενέγραφαν εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους και υπήρχε στημένο κύκλωμα με δικηγόρους».Έπεται συνέχεια, κατέληξε ο δήμαρχος Πάφου.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese