Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με το παλιό μνημονιακό μπλοκ «ακροβατούν» σε επικίνδυνους ατραπούς…
Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Υπ. Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, η παρουσία Τούρκων παρατηρητών σε ελληνικά νησιά είναι μέρος των διμερών επαφών Ελλάδας -Τουρκίας στη Σμύρνη και της γενικότερης συμφωνίας Ευρώπης -Τουρκίας.

Η ελληνική κυβέρνηση με τη δίκη της «βούλα και σφραγίδα» εκχωρεί στο σημερινό τουρκικό καθεστώς το γενικό πρόσταγμα να ερμηνεύει κατά το δοκούν την συνολική ροή των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών προς τα ελληνικά νησιά.

Η κυβέρνηση Ερντογαν που συνεχίζει να εξοπλίζει, να χρηματοδοτεί και να στηρίζει τις ακραίες φονταμενταλιστικές οργανώσεις στη Συρία, που πνίγει με τη βία κάθε δημοκρατική φωνή στη χώρα, που καταδιώκει τις κουρδικές οργανώσεις, που αμφισβητεί σε κάθε ευκαιρία τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ζήτησε και πήρε απο την ΕΕ «πιστοποιητικό δημοκρατικών φρονημάτων».

Η νέομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με το παλιό μνημονιακό μπλοκ «ακροβατούν» σε επικίνδυνους ατραπούς, έχοντας συμφωνήσει στην απαράδεκτη παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Είναι η ώρα τα αλληλέγγυα, αντιιμπεριαλιστικά και αντιπολεμικά κινήματα να ορθώσουν τον δικό τους ανίκητο ανθρώπινο «φράκτη».

Η ΛΑΕ θα βρεθεί μαζί με το λαό σε ένα νέο ελπιδοφόρο δρόμο μεγάλων ανατροπών και ελπίδας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese