Ακριβά πλήρωσε την ολοήμερη απουσία του από την πολυτελή του έπαυλη στην Πέγεια, ζεύγος Κινέζων. Διαρρήκτες μπήκαν σε αυτήν κατά τη…
διάρκεια της Παρασκευής και έκλεψαν χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, πολύτιμα αντικείμενα, ακόμη και σπάνια αρωματικά φυτά-βότανα συνολικής αξίας 210.000 ευρώ.

Την διάρρηξη αντιλήφθηκαν οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της πολυτελούς κατοικίας χθες βράδυ, όταν επέστρεψαν σε αυτήν. Ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν πετύχει είσοδο παραβιάζοντας αλουμινένιο παράθυρο υπνοδωματίου.

Όπως κατέθεσαν οι Κινέζοι ιδιοκτήτες, οι δράστες βρήκαν σε χώρους του σπιτιού μεγάλο χρηματικό ποσό σε ευρώ, μεγάλο αριθμό πανάκριβων χρυσαφικών και άλλων κοσμημάτων, καθώς επίσης αρωματικά φυτά και άλλα αντικείμενα της κινεζικής ιατρικής, μεγάλης αξίας. Όλα τα κλαπέντα είναι αξίας, όπως είπαν, τουλάχιστον 210.000 ευρώ.

Τα μέλη της Αστυνομίας συγκέντρωσαν διάφορα τεκμήρια από το χώρο για εξετάσεις που δυνατό να οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Η νέα διάρρηξη είναι η δεύτερη που γίνεται το τελευταίο διάστημα με θύματα Κινέζους που επένδυσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για αγορά κατοικίας στην επαρχία Πάφου, γεγονός που ήδη προκαλεί ανησυχία στους φορείς της Πάφου για την εικόνα που δοθεί για την επαρχία.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese