Φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες, ψηλοτάκουνα και μέικ απ, κράτησαν τα όπλα τους και φωτογραφήθηκαν οι γυναίκες στρατιωτίνες της Ουκρανίας…

Τα «μοντέλα», που είναι όλα πρώτης γραμμής στράτευμα στη σύγκρουση κατά των Ρώσων ανταρτών, πόζαραν με περίσσεια άνεση σε μια διαφορετική φωτογράφιση.

Οι εμπνευστές, που δημοσίευσαν τις εικόνες στο Facebook, έγραψαν: «Χιλιάδες γυναίκες έχουν βιώσει την φρίκη του πολέμου κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο ετών. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πόσο καταπληκτικές είναι οι γυναίκες, που προστατεύουν την Ουκρανία».

«Διαλέξαμε 12 γυναίκες, πολεμίστριες. Στόχος μας δεν ήταν να τις εξιδανικεύσουμε, αλλά να τις δείξουμε ως έχουν», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Τους φορέσαμε φορέματα, επειδή θέλαμε να τις κάνουμε να αισθανθούν λίγο διαφορετικά από τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή».

Μότο των γυναικών αυτών είναι: «Κάθε ζωή αξίζει να αγωνιστεί», «κανείς δεν πηγαίνει στον πόλεμο για να πεθάνει εκεί» και «αν όχι εγώ, ποιος άλλος;».

Μία από τις στρατιωτίνες, η Νταιάνα, που φορά ένα κρεμ φόρεμα και κρατά τουφέκι στα χέρια της, έχει στον ώμο της ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα σπαθί, πλαισιωμένο από δύο τουφέκια, ενώ στην πλάτη της έχει λουλούδια.

Δείτε τις φωτογραφίες:English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese