Δημόσια καταγγελία των κατοίκων της Πάρου αναφέρει ότι πριν μέρες εντόπισαν ένα Τουρκικό υποβρύχιο…
κοντά στο νησί τους και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο το οποίο μάλιστα αναδύθηκε! Είχε δε την τουρκική σημαία, ενώ το πλήρωμα ανέβηκε στο κατάστρωμα και παρατηρούσε με τα κιάλια!

Η Καταγγελία που βγήκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής τηλεφωνικά. Μόνο που αν ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρειες το video ανέβηκε την 4 Μαρτίου του 2016 και η εκπομπή έγινε την προηγούμενη ημέρα και ο κάτοικος που το καταγγέλλει κάνει λόγο για μερικές ημέρες πριν !

Η αλήθεια τώρα είναι απλή και έχει ώς εξής : Προφανώς πρόκειται για το Τούρκικο Υποβρύχιο Υ/Β Dolunay (S-352) συμμετείχε στην άσκηση Dynamic Manta 2016 που πραγματοποιήθηκε στη Μεσόγειο Θάλασσα και στην Ιταλία.

Το Υποβρύχιο έπλεε στα διεθνή ύδατα και ήταν εν αναδύσει όπως ακριβώς προβλέπεται …Είχε καταθέσει το σχέδιο πλεύσης …Λογικό είναι ένα τηλεοπτικός Σταθμός να μην γνωρίζει τα σχετικά αλλά όχι και εξειδικευμένα SITE της Στρατιωτικής πληροφόρησης !!

Να ενημερώσουμε ότι το Συγκεκριμένο Υποβρύχιο επιστρέφει τώρα από την Άσκηση Dynamic Manta 2016 και βρίσκεται μεταξύ Σικελίας και Κρήτης …Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας !

Το video του Τηλεοπτικού σταθμού ART -TV που έγινε και η Καταγγελία !English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese