Μεταβολή του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας…

με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την ήπια μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη να φτάνει τους 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, και στο υπόλοιπο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους νοτιοδυτικούς ασθενείς έως μέτριους.

Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
meteo.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese