Μία διαφορετική εκδοχή των λόγων που τον οδήγησαν σε παραίτηση, όταν… ήταν βουλευτής, παρουσίασε το Βράδυ της Πέμπτης ο κ. Παύλος Σιούφας.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι επανακάμπτει στην πολιτική θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του προέδρου της Ν.Δ όποτε γίνουν εκλογές.

Πιο αναλυτικά ο κ. Σιούφας μιλώντας σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΚΙΕΡΙΟΝ» σημείωσε ότι ασχολήθηκε με την πολιτική με μια συγκεκριμένη λογική και στο πλαίσιο αυτών που επέβαλλε η συνείδησή του. Όταν ένιωσε ότι τα όσα συνέβαιναν στην πολιτική ζωή της χώρας και τη Βουλή έβγαιναν εκτός αυτού του πλαισίου αποχώρησε χωρίς φασαρία γιατί έτσι ένιωθε και γιατί μ’ αυτό τον τρόπο έδειχνε και την αγάπη του για την παράταξη.

Το ποια ήταν αυτά που συγκρούονταν με τα όσα ο ίδιος πρέσβευε και δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει δεν τα ανέφερε τονίζοντας δεν εξυπηρετεί σε τίποτα μια αναλυτική παρουσίασή τους.

Να σημειώσουμε πάντως εδώ πως όταν ο κ. Σιούφας παραιτήθηκε είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο ότι υπήρξε σοβαρή επιδείνωση της υγείας του . Κάτι που προφανώς δεν ισχύει και μακάρι ο άνθρωπος να είναι πάντα καλά στην υγεία του.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι μπορεί να είχε αποχωρήσει εκείνο το διάστημα από την πολιτική αλλά δεν αποχώρησε ποτέ από το νομό Καρδίτσας. Ήμουν, είπε πάντα δίπλα στους ανθρώπους του νομού και βοήθησα ή προσπάθησα να βοηθήσω όσους απευθύνθηκαν σε μένα.

Προχωρώντας ανακοίνωσε ότι θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. και αν ο πρόεδρος τον τιμήσει με το να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο θα είναι υποψήφιος βουλευτής όποτε και αν γίνουν εκλογές.

Όλα αυτά στο ξεκίνημα της ομιλίας του όπου στην ουσία ξεκαθάρισε τις όποιες απορίες προκύπτανε από το παρελθόν και προσδιόρισε το πολιτικό του μέλλον. Για να περάσει στην πορεία σε μια κατάθεση απόψεων για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα αλλά και σε προτάσεις για το πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί η κατάσταση.

Στην συγκέντρωση εκτός των εκατοντάδων Καρδιτσιωτών παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. κ. Τόλια, οι πολιτευτές κύριοι Ψαχούλας και Κουλοκτσής, ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης κ. Παπαγεωργίου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese