Διαβάστε την ανακοίνωση της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης: Τα μαζεύεις μέσα από μια κούτα, παρατημένα στη μέση του πουθενά. Τα βάζεις στο σπίτι σου, τα φροντίζεις, κοιμούνται στα ζεστά και τρώνε καλό φαγητό. Φροντίζεις να βρουν την τέλεια οικογένεια για να περάσουν την ζωή που τους αξίζει. Τα ονειρεύεσαι να μεγαλώνουν και να ζουν μέσα στην αγάπη. Και τότε έρχεται ο μεγαλύτερος εφιάλτης. Ο τύφος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνο να νοσηλευτούν και να προσεύχεσαι να ανταποκριθούν στην θεραπεία. Και είναι τόσο άδικο όταν δεν τα καταφέρνουν. Νιώθεις τόσο λίγος και μικρός. Γιατί;
Τα δύο από τα κουταβάκια μας που νοσηλεύονται, η Κάροτ και ο Σαγκουίνης, δεν τα κατάφεραν. Ο Ανανάς και ο Σέληνος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να τα καταφέρουν. Πρέπει να ζήσουν. Τους το έχουμε υποσχεθεί.

*Για μια ακόμα φορά χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Το κόστος για την νοσηλεία των κουταβιών είναι μέχρι στιγμής 480 ευρώ και από εδώ και πέρα είναι 30 ευρώ την ημέρα για κάθε κουτάβι. Ακόμα νοσηλεύονται 2 σε κρίσιμη κατάσταση. Έστω και 1 ευρώ θα τα βοηθήσει.

Αν θέλετε να βοηθήσετε στα νοσήλεια των μωρών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον τραπεζικό μας λογαριασμό είτε το paypal με την αιτιολογία “ΚΟΥΤΑΒΙΑ”.

Τράπεζα Πειραιώς: 60 4001 0189 237
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
Paypal: support@zeil.gr
Για οποιοδήποτε ποσό μην ξεχνάτε να μας στέλνετε τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε την απόδειξή σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese