Τη συμβουλή των γονιών της, οι οποίοι της είχαν πει πως σε περίπτωση «συναγερμού» πρέπει… να καλέσει την αστυνομία, αποφάσισε να ακολουθήσει ένα κοριτσάκι δύο ετών στο Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας, καθώς δεν μπορούσε να… φορέσει το παντελόνι του.

Η μικρή Αλία Ράιαν βρισκόταν μόνη στο σπίτι με τον παππού της, όταν επιχείρησε να αλλάξει ρούχα…
Ωστόσο, οι προσπάθειες του κοριτσιού να φορέσει το παντελόνι του έπεσαν στο κενό, με την Αλία να κρίνει ότι πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να σηκώνει το ακουστικό, καλώντας το 911.

Στην κλήση της μικρής απάντησε η αξιωματικός Μάρθα Λόουνς, με την Αλία ωστόσο να αδυνατεί να εξηγήσει γιατί ακριβώς σήμανε «συναγερμός».

Εκτιμώντας πως η κατάσταση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, η Λόουνς αποφάσισε να σπεύσει στο σπίτι της Αλία, αντικρίζοντας τη μικρή να της ανοίγει την πόρτα και τον παππού να έχει αποκοιμηθεί.

Όπως διηγήθηκε η αξιωματικός της αστυνομίας στον τοπικό Τύπο, η δύο ετών Αλία εμφανίστηκε φορώντας μόνο το ένα μπατζάκι του παντελονιού της.

Τελικά, με τη βοήθεια των αρχών το κοριτσάκι ντύθηκε κανονικά, ανταμείβοντας την αστυνομικό με μία αγκαλιά.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese