Τα “πόστα” της “επιχείρησης” στα φανάρια φαίνεται να είναι η βαθύτερη αιτία της… χθεσινής άγριας οδομαχίας με καδρόνια μεταξύ αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδος και Ελ. Βενιζέλου όπως έγραψε το tempo24.gr.

Αν και τα στόματα των “πρωταγωνιστών” που προσήχθησαν χθες στην Ασφάλεια, παραμένουν κλειστά, ωστόσο φέρεται τα επεισόδια να έχουν αιτίες…

Μια από αυτές μπορεί να είναι ο έλεγχος των πόστων στους φωτεινούς σηματοδότες από αλλοδαπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στη χθεσινή οδομαχία και το ξύλο που έπεσε… ήσαν Πακιστανοί, Μαροκινοί και Ρουμάνοι που διεκδικούν μερίδα από την “πίτα” των φωτεινών σηματοδοτών!

Οι χθεσινές οδομαχίες, ενδεχομένως να ξεκίνησαν από το φαινόμενο της επαιτείας και την “παροχή υπηρεσιών” στα φανάρια, φαινόμενο που έχει απασχολήσει κατά καιρούς της ΕΛ.ΑΣ καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κινδυνύσει ζωές.

Οι φόβοι και οι ανησυχίες της ΕΛ.ΑΣ κατά τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να επικεντρώνονται στο τριήμερο του Καρναβαλιού, οπότε και τα “στρατηγικά” σημεία των “επιχειρήσεων” θα διεκδικηθούν από περισσότερους. Το θέμα απασχολεί ιδιαίτερα την Αστυνομία, η οποία φέρεται να λαμβάνει αυστηρότερα μέτρα κατά το τριήμερο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese