Με ένα πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο έδειξαν την αλληλεγγύη και την προσφορά τους επτά Τρικαλινές μαθήτριες Γυμνασίου…


Όπως κατέγραψε το trikaladay οι 6 μαθήτριες από το 2ο Γυμνάσιο και η μία από το 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά τους και οι κοτσίδες θα δοθούν σε εταιρεία που κατασκευάζει περούκες για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.
Το κόψιμο των μαλλιών ανέλαβε αφιλοκερδώς ο κομμωτής Σάκης Γιαννούλας του κομμωτηρίου SG HAIRSTYLE που βρίσκεται στην Ιπποκράτους 15, το οποίο και είναι συμβεβλημένο με την εταιρεία Intonet Hair που κατασκευάζει περούκες με φυσικά μαλλιά για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία.
Οι επτά μαθήτριες της Α’ , Β΄ και Γ. Τάξης είναι οι Δήμητρα Τσιούλη, Χρυσάνθη Πάνου, Κλειώ Λιάκου, Εύα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μαριέτα Παπαναστασίου, Κωνσταντίνα Σαριγγαλά από το 2ο Γυμνάσιο η Ελένη Φουτσιτζή.
Την απόφαση των κοριτσιών στήριξαν η διευθύνtρια και υποδιευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Θάλεια Κοπάδη και Ουρανία Παπαζεύκου αντίστοιχα καθώς και η καθηγήτρια Ευαγγελία Φράγκου.
Το trikaladay συγχαίρει τα κορίτσια, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς τους και φυσικά το κομμωτήριο του Σάκη ΓιαννούλαEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese