Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 8 Μαρτίου, δημότης…
ο οποίος διατείνεται ότι έχει κάποιες προσωπικές συναλλαγές με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή, εμφανίστηκε στον τόπο της συνεδρίασης και μοίρασε στους παρευρισκομένους έγγραφα προς υποστήριξη της υπόθεσής του

Ο κ. Παυλής, ο οποίος ήταν απών από τη συνεδρίαση, την Τετάρτη 9 Μαρτίου εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο επισημαίνει ότι πρόκειται για προσωπική του υπόθεση και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 08/03/2016 ο κ. Μάλης εντελώς παράνομα και καταλύοντας τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, διαμοίρασε έγγραφα στρεφόμενος εναντίον μου.

Επ’ αυτού του θέματος δηλώνω τα παρακάτω:

Το θέμα που θίγει ο ανωτέρω αφορά αποκλειστικά προσωπική μου υπόθεση που σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται ή δεν εξαρτάται από την ιδιότητα μου ως Δημάρχου Τρίπολης. Λυπάμαι δε, όταν κάποιοι σύμβουλοι της μειοψηφίας προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν και να το συζητήσουν ως κάποιο θέμα που αφορά τον Δήμο.

Επικουρικά δε, αναφέρω ότι:

Η υπόθεση αυτή έχει λάβει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί η αλήθεια ή όχι των καταγγελλομένων περιστατικών.

Ο εν λόγω κύριος κατά του οποίου επιφυλάσσομαι κατά παντός νόμιμου δικαιώματος μου ενώπιον των Αρχών και των Δικαστηρίων δημοσιοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο έγγραφα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι εγώ θα ήμουν απών, στερώντας μου το δικαίωμα της άμυνας μου.

Σε κάθε δε περίπτωση οι σχέσεις μου οποιεσδήποτε είναι αυτές με τον καταγγέλλοντα αφορούν προσωπικό δεδομένο, που προστατεύεται πλήρως από τη νομοθεσία, και επαναλαμβάνοντας και πάλι, ουδεμία σχέση έχει με την ιδιότητα μου ως Δημάρχου και την άσκηση των καθηκόντων μου και ουδείς έχει δικαίωμα να αναπαραγάγει ή να δημοσιεύει τέτοια περιστατικά.
Όλη αυτή η προσπάθεια που στρέφεται κατά γεγονότων του προσωπικού μου βίου και όπως προανέφερα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, γίνονται κακόβουλα, κακόπιστα και παραπλανητικά, έχουν δε ως αποκλειστικό σκοπό να θίξουν κυρίως εμένα ως Δήμαρχο και την παράταξη μου.

Τέλος δηλώνω ότι θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου ενώπιον όποιου ή όποιας δημοσιεύει γεγονότα που με αφορούν και προστατεύοντας από τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

Παυλής Δημήτριος

Δήμαρχος ΤρίποληςEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese