Το ενδιαφέρον των γονιών του έσωσε ένα 14χρονο αγόρι στην Κομοτηνή από τα νύχια ενός ηλικιωμένου παιδόφιλου που…
το είχε παρασύρει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης στην οποία εμφανιζόταν ως καθηγητής! Όταν είδαν τα μηνύματα που έστειλε στο παιδί, κατάλαβαν με τι είχαν να κάνουν.

Οι γονείς ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία και δέχθηκαν να γίνει το παιδί τους «δόλωμα» στην επιχείρηση που έστησαν οι άνδρες της Ασφάλειας για να παγιδεύσουν τον παιδόφιλο. Οι αστυνομικοί έστελναν μηνύματα από το κινητό του ανήλικου αγοριού και παρέσυραν τον δράστη σε ραντεβού στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής στο κέντρο της Κομοτηνής.

Όταν είδαν τον 70χρονο να προσπαθεί να φιλήσει το αγόρι, επενέβησαν αμέσως και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και παραμένει υπό κράτηση ως την Τετάρτη που θα δικαστεί από το Αυτόφωρο. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 70χρονος να ήταν αυτός που προσπάθησε να ασελγήσει σε ένα 8χρονο κορίτσι μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του στις 20 Ιανουαρίου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese