Ραντεβού στις 18:30 δίνει στα Προπύλαια το ΠΑΜΕ με αφορμή… την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και καλεί εργαζόμενους, άνεργους, νέους και νέες να διαδηλώσουν κατά της «αντιλαϊκής πολιτικής, που συνθλίβει κατακτήσεις και δικαιώματα και μας καταδικάζει, άντρες και γυναίκες, στην ανεργία, στην ανασφάλεια και στη διαρκή υποβάθμιση της ζωής των οικογενειών μας».
Ταυτόχρονα το ΠΑΜΕ θα διαδηλώσει κατά του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. «των μονοπωλίων που γεννά τους πολέμους, δημιουργώντας στρατιές ανθρώπινων ψυχών που περιπλανούνται μερόνυχτα, ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους και πνίγονται στο Αιγαίο στα χέρια των δουλεμπόρων».
«Κανένας δε μπορεί να μείνει απαθής απέναντι στο μακελειό που συνεχίζεται» αναφέρει στην ανακοίνωσή του και ζητά να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και να δημιουργηθούν αξιοπρεπείς ανοιχτοί και δημόσιοι προσωρινοί χώροι υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών – προσφύγων, που να λειτουργούν με ευθύνη του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese