Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλημερούδια», σε πρόσφατη συνέντευξη…
της, δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, μετά από το διαζύγιό της από τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο  απέκτησε δύο γιους

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, εδώ και εννέα μήνες, ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του Άλεξ Φρανζολίνι.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλημερούδια», σε πρόσφατη συνέντευξη της, δήλωσε ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, μετά από το διαζύγιό της από τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποία απέκτησε δύο γιους.

«Το να παντρευτώ είναι κάτι που τα τελευταία 2 χρόνια στροβιλίζει πολύ στο μυαλό μου. Από το χωρισμό μου και μετά έχω μπει τα τελευταία χρόνια σε μια φάση που το σκέφτομαι, ενώ στην αρχή δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Δεν θα έλεγα «όχι» στο γάμο, αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις», δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο «Λοιπόν»

Την έχει δυσκολέψει η προβολή που έχει πάρει μέσα από την εκπομπή, σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή; «Η δημοσιότητα θα με δυσκόλευε αν τα πράγματα ξέφευγαν στο κομμάτι όσον αφορά την προσωπική ζωή μου. Από το διαζύγιο μου και μετά, όλα αυτά τα χρόνια, το έχω φτιάξει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, γιατί πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω γραμμή, επειδή τώρα κάνω μια πρωινή εκπομπή και θα τα βγάλω όλα στη φόρα. Η συντροφικότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Μου αρέσει να έχω το χώρο και το χρόνο μου μέσα στην ημέρα, ας είναι και μισή ώρα», απάντησε.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese