«Στο εδώλιο θα κάτσουν δυο στελέχη της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ωστόσο την ίδια ώρα έρχονται…
στο φως και νέα σοκαριστικά στοιχεία, που δυστυχώς πολλοί γνώριζαν αλλά…σιωπούσαν», λέει  ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου 20χρονου φοιτητή, Δημήτρης Μπούκας.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, καθώς ένα χρόνο μετά το φρικτό τέλος του 21χρονου φοιτητή, ως φαίνεται ακολουθεί σαρωτικό «κύμα» αποκαλύψεων για τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες ο νεαρός υφίστατο απανωτές ενοχλήσεις και βασανιστήρια.

Μαρτυρίες εξετάζονται προσεκτικά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη με πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση και τα οποία είχαν σαφή εικόνα του απίστευτου bullying που δεχόταν παρατεταμένα ο νεαρός φοιτητής και σιωπούσαν.

Συμφοιτητές και συμφοιτήτριές του παρακολουθούν με «κομμένη» την ανάσα τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση που μετά απο καθυστέρηση σχεδόν ενος χρόνου φαίνεται να οδηγείται επιτέλους σε μονοπάτια αλήθειας με γεγονότα που σοκάρουν.

«Στο εδώλιο κάθονται δυο εκ των υπευθύνων της σχολής και της εστίας και συγκεντρώνονται νέα στοιχεία που πραγματικά είναι σοκαριστικα και αποδεικνύουν οτι ο Βαγγέλης κακοποιειτο μέχρι και την τελευταία ημέρα που εθεάθη στην εστία», αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Την ιδια ώρα όπως ο ίδιος σημειώνει η οικογένεια του άτυχου φοιτητή περιμένει καρτερικά δικαίωση της μνήμης του παιδιού τους και οπως μεταφέρει ο ιδιος επιθυμούν να τιμωρηθούν οσοι εμπλέκονται με τον ένα η άλλο τρόπο στην υπόθεση που γνώριζαν και σιωπούσαν και “οδήγησαν” στο τραγικό τέλος της ζωής του γιου τους.
Πηγή  • Hailander Sa “H TAN H TAN”

    Θεος σχωρες τον… τιποτα κρυφο υπο το φως του ηλιου…

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese