Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευρ. Κουκιαδάκη, του Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού, του… Δημάρχου Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη, του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κ. Φασουλάκη, Αντιδημάρχων του Ηρακλείου και του Μαλεβιζίου, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου, η Κρήτη αποχαιρέτησε τον τελευταίο, επίσημα αναγνωρισμένο Αρχηγό της Εθνικής Αντίστασης Χαράλαμπο Γιανναδάκη.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναού του Αγίου Μηνά, με τιμές που αρμόζουν σε έναν Ήρωα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός στον επικήδειο που εκφώνησε, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σπουδαία μορφή του Ήρωα της Αντίστασης και στην προσφορά του στους εθνικούς αγώνες, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Κώστας Τριγώνης, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, μίλησε μεταξύ άλλων για τα σπουδαία κατορθώματα του Χαράλαμπου Γιανναδάκη την περίοδο της κατοχής και της δικτατορίας.

Ο Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον ηγετικό ρόλο που διαδραμάτισε ο εκλιπών σε δύσκολους καιρούς για την ελευθερία και την δημοκρατία στο τόπο μας, ενώ ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα προτερήματα του Χ. Γιανναδάκη που τον καθιστούσαν παράδειγμα προς μίμηση.  • Hailander Sa “H TAN H TAN”

    καθαριζε λεει εθνικους προδοτες…… δηλαδη εαν ηταν σημερα 30 χρονων….. δε θα ηξερε ποιον να πρωτοδιαλεξει…… Θεος σχωρες τον.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese