Οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους στο σημερινό Αστυνομικό Δελτίο τύπου: Τέσσερις γυναίκες συνελήφθησαν να κλέβουν στην πόλη της Λαμίας. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση:

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Δύο ημεδαπές στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή χρηματικού ποσού, με την μέθοδο της απασχόλησης, από ηλικιωμένο ημεδαπό.

Ημεδαπός στη Ανθήλη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για κλοπή γεννήτριας που χρησιμοποιούσε συνεργείο εταιρείας για την εγκατάσταση οπτικών ινών. Αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του.

Ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή χρηματικού ποσού από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για κλοπή από αποθήκη, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην ανωτέρω περιοχή.

Ημεδαπός στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας αντίστοιχα, ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, καθώς και ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας & της Φθιώτιδας, με στόχο τη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων αστυνομικών δράσεων, συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα (12) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

– τέσσερις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Γ’, Β’ & Α’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,

– αλλοδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης,

– ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης,

– τρεις ημεδαποί στη Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας και
αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese