Επιμέλεια: Ι. Μάντζιηπα
Άλλο ένα τραγελαφικό συμβάν σημειώνεται σε δημόσιο νοσηλευτήριο την ίδια ώρα που υπάρχει αναβρασμός για το θέμα των εξειδικευμένων…
φαρμάκων.

«Πέταξαν» ηλικιωμένη γυναίκα σε αποθήκη με είδη ρουχισμού του νοσηλευτικού προσωπικού, την ίδια ώρα που η ασθενής πάσχει από μεταδοτικό μικρόβιο.

Το περαστικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κακομοίρη γυναίκα να μεταφέρετε προσωρινά σε αποθήκη μέχρι να της ετοιμαστεί ειδικός θάλαμος απομόνωσης.

Όπως μας καταγγέλθηκε από οικογενειακό της πρόσωπο, η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε άλλο νοσηλευτήριο της Λεμεσού, όμως επειδή η κατάσταση της δεν βελτιώνονταν, οι γιατροί αποφάσισαν να την στείλουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Η ηλικιωμένη, το τελευταίο διάστημα και μετά από επέμβαση, δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον, ενώ έχει μολυνθεί και από μεταδοτικό μικρόβιο, με την οικογένεια της να βρίσκεται σε καραντίνα.

Η μεταφορά της από το ένα νοσηλευτήριο στο άλλο έγινε με ασθενοφόρο, ενώ όταν έφτασε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπως ισχυρίζεται το οικογενειακό της πρόσωπο, λόγω του ότι δεν υπήρχε χώρος απομόνωσης, την έβαλαν σε αποθήκη που υπάρχει ο ρουχισμός των νοσηλευτών και του ιατρικού προσωπικού.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese