Την άκρη του νήματος στα αίτια που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία, η οποία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Κάτω Σταλό Χανίων…
προσπαθούν να βρουν οι διωκτικές αρχές, ενώ η τοπική κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ!

Την ώρα που ο 21χρονος γιος του 61χρονου δράστη δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων, οι αστυνομικοί επιχειρούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ και να εξακριβώσουν τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του τελευταίου, με αποτέλεσμα να σκοτώσει την 48χρονη γυναίκα του και να τραυματίσει σοβαρά το γιο του.

Σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση φαίνεται να έχει και ο αδερφός του δράστη – αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας, ο οποίος διατηρούσε με τον δράστη επιχείρηση επίπλων.
Εικάζεται ότι ο καυγάς ξεκίνησε από τις οικονομικές διαφορές των δύο αδερφών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 61χρονος είχε το τελευταίο διάστημα και ψυχολογικά προβλήματα.
Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για συνδυασμό γεγονότων και καταστάσεων που έφεραν τον δράστη “εκτός εαυτού” με αποτέλεσμα να πάρει το όπλο και να στραφεί εναντίον όσων βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο…δρόμο του!

Ο 61χρονος, που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese