Συγκλονιστικές είναι οι καταθέσεις τριών σπουδαστριών της Γαλακτοκομικής Σχολής που μελετά η ανακρίτρια Ιωαννίνων και παρουσιάστηκαν χθες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και φυσικά αφορούν στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η μία από αυτές μάλιστα αναφέρεται σε ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη τον πρώτο χρόνος φοίτησής του.

Όπως διηγήθηκε η σπουδάστρια, ένα βράδυ σε μπαρ στα Ιωάννινα και ενώ διασκέδαζαν πολλοί φοιτητές της Γαλακτοκομικής, ο φερόμενος ως αρχηγός της «σκληρής» ομάδας των σπουδαστών από την Κρήτη, βρέθηκε μπροστά στον ανυποψίαστο Βαγγέλη που καθόταν αμέριμνος και συζητούσε και του έδωσε μία μπουνιά στο κεφάλι και μία στο πρόσωπο.

Ο Βαγγέλης για ακόμα μία φορά δεν αντέδρασε. Και όταν όλα αυτά τα περιστατικά βίας εις βάρος του άτυχου Βαγγέλη και μία απόφοιτη –πλέον- σπουδάστρια έσπευσε στην σκληρή της παρέας και της ζήτησε να σταματήσουν, εκείνη με απίστευτο κυνισμό «Καλά να πάθει» όπως καταθέτει η σπουδάστρια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο «Φως στοΤούνελ» προσπαθούσε να τη μεταπείσει για να βοηθήσει ώστε να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά. Εκείνη όμως εμφανιζόταν ανένδοτη και δεν επέτρεπε να την πλησιάζουν.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese