Ένας Ολυμπιακός βγαλμένος από τα… παλιά ήταν αυτός στη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.

«Σήμερα η εικόνα του παιχνιδιού δείχνει έναν Ολυμπιακό από τα παλιά, έναν Ολυμπιακό νικητή,…

 

μαχητή. Δεν είναι αρκετό, όμως, γιατί ο μήνας που έρχεται είναι πολύ κρίσιμος και πρέπει να τον κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ελπίζουμε να είναι η αρχή και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για το «κλειδί» της νίκης: «Κάναμε παρά πολύ καλή δουλειά αμυντικά, ειδικά ο Ντι Τζέι (σ.σ. Στρόμπερι) έχει βάλει χέρια στην μπάλα πάνω από 4-5 φορές. Αυτά είναι πράγματα που δεν αποτυπώνονται στην στατιστική. Είχαμε μεγάλη ενέργεια, θέληση και διάθεση».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ είναι από τις ομάδες καλύτερο μπάσκετ, να καθαρίσουμε μυαλό μας, να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί. Η Μπάμπεργκ έχει καταφέρει με την αξία της να βρίσκεται εδώ και έχουμε μεγάλο σεβασμό. Πρέπει, πάνω από όλα, να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τις προσπάθειές μας».

Για το πώς αισθάνεται που επέστρεψε στον Ολυμπιακό: «Είναι η ομάδα που με ανέδειξε, νιώθω όμορφα σε κάθε αγώνα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Ελπίζω να είμαι χρήσιμος και να βοηθάω και εγώ με τη σειρά μου».

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese